top of page

Tachograaf Service Partner (VDO) meeting

Wilt u voorbereid zijn op de toekomst en wilt u uw klanten optimaal kunnen bedienen? Daar zorgen wij voor!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is ons namelijk een genoegen u in samenwerking met onze Partner VDO uit te nodigen voor de TSP (Tachograaf Service Partner) meeting “Wij laden u op voor de toekomst”. Dé gelegenheid om in een informele setting, op de hoogte gebracht te worden van de laatste ontwikkelingen en wettelijke vereisten rondom tachograafdata.

 

De markt is volop in beweging, wettelijke wijzigingen staan voor de deur en de behoeften van transporteurs (uw klanten) veranderen. Daarom bieden wij u graag waardevolle handvaten die u helpen het leven van uw klanten makkelijker te maken.

 

De Europese wetgeving geeft veel druk bij uw klant. Om hen te adviseren en te kunnen ontzorgen is het noodzakelijk op de hoogte te zijn van alle huidige middelen en mogelijkheden. Tijdens deze bijeenkomst informeren wij u over de verschillende oplossingen en de toekomst van de digitale wereld in en rondom de truck.

 

Tijdens de sessie beantwoorden wij vragen uit de markt over de digitale tachograaf, de wetgeving omtrent de tachograaf en  delen wij onze visie met betrekking tot onze onderlinge samenwerking om zo transporteurs optimaal te bedienen.  Eveneens bestaat de mogelijkheid in te schrijven voor klantpresentaties bij u op locatie. Want kennis delen doen wij graag. Ook met uw klanten!

 

Na afloop van de presentatie is er de gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie vragen te stellen, met uw vakgenoten van gedachten te wisselen en demonstraties te bekijken.

Inschrijven meeting

We zien u 16 september graag verschijnen.

Wanneer en waar

Datum:                

Ontvangst:           

Aanvang sessie: 

Einde:                   

 

16 september 2015

17:00 uur

17:30 uur

19:00 uur

                

 

Locatie:   Partycentrum De Keet van Heerde

Adres:      Eperweg 55, 8181 EV Heerde
 

 

bottom of page