top of page

Over ons

A1 Automotive is specialist op het gebied van analoge- en digitale tachograaf oplossingen, fleetmanagement, werkplaats oplossingen en CCV erkende opleidingen. Door de officiële status als partner van Continental VDO Nederland is A1 Automotive in staat om u te verder te helpen met de digitale tachograaf, benodigde uitleesapparatuur en analyse-software. Ook bent u bij A1 Automotive aan het juiste adres voor de verplichte CCV erkende chauffeurstrainingen Code 95 (volledige 35 uur) en voor werkplaats gerelateerde trainingen.

LOCATIE.png
CONTACT.png
support.png
WEBSHOP.png

Medewerkers

Als aandeelhouder en aangesteld directeur is Ramon actief bij A1 Automotive. Door zijn creatieve denkwijze helpt Ramon u graag bij de ingewikkelde vraagstukken.

Als aandeelhouder en aangesteld directeur is Rob actief bij A1 Automotive. Door zijn jarenlange ervaring op het gebied van sales  helpt Rob u bij het maken van de juiste keuzes.

Als u ooit telefonisch contact heeft gehad met A1 Automotive, kent u Jeanine vast wel. Jeanine denkt in oplossingen en helpt u graag verder. Tevens verzorgt Jeanine de planning.

Door zijn jarenlange ervaring op het gebied van analoge- en digitale tachografen, bent u bij Henk aan het juiste adres voor iedere vraag op tachograaf gebied.

Heeft u hulp nodig bij een bedrijfsonderzoek door de Inspectie Leefomgeving en Transport, of wenst u een gedegen training op het gebied van tachograaf, ADR, of veiligheid, dan bent u bij Leo aan het juiste adres.

Paul helpt u graag verder met alle vraagstukken omtrent de digitale tachograaf. Paul heeft altijd wel een oplossing voor uw vraagstuk. Daarnaast maakt Paul graag een analyse voor u, zodat u weet of u alles op orde heeft,

Als u snelle service wenst, bent u bij Edward aan het juiste adres. Hij kan u snel en doelgericht te woord staan, om samen uw probleem te verhelpen.

Dient er een WIFI netwerk gecreëerd te worden of een VPN ver-binding te worden opgezet, dan ontzorgt Paul u volledig. Ook bij overige ICT zaken helpt Paul u graag verder op weg.

Ernst onderhoud alle onderhoudscontracten en installeert en traint de verschillende software pakketten welke A1 Automotive aanbiedt.

bottom of page