A1 AUTOMOTIVE

Je partner op tachograaf en fleetmanagement

gebied

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner op tachograaf gebied?

Wil je een demonstratie van één van onze producten, diensten of software oplossingen?

Wil je een professionele opleiding laten verzorgen?

Neem dan meteen contact met ons op. Wij komen graag een keer bij je langs.

ONZE PARTNERS

A50 - Afslag Apeldoorn Noord

CONTACT
DIRECTE LINKS
ONDERSTEUNING
OVERIGE LINKS
rdw-logo.png

Copyright 2012 © A1Automotive B.V.  Voor al onze transacties gelden onze bij de K.v.K. te Den Haag gedeponeerde voorwaarden onder nr. 55268463.

DLK PRO TIS-COMPACT

Met de DLK Pro TIS-Compact van VDO (met touchscreen display) weet je zeker dat je ook de nieuwe Smart Tachograaf en de nieuwe bestuurderskaart uit kunt lezen.

 

Met de software die reeds geïnstalleerd is op de DLK Pro TIS-Compact archiveer je zeer gemakkelijk de gegevens van de Digitale (Smart) Tachograaf en de (nieuwe) bestuurderskaart.

De DLK Pro TIS-Compact is uitgerust touchscreen kleurendisplay. Dat maakt de bediening van de DLK Pro TIS-Compact van VDO kinderspel. Bovendien is directe data-analyse op de Key mogelijk. Zo zijn downloads direct te controleren en data te evalueren door middel van een gemakkelijk te begrijpen menu (beschikbaar in 29 talen).

 

Alle gemaakte downloads krijgen een tijdstempel, waarna de timerfunctie je herinnert wanneer er opnieuw downloads gemaakt en gearchiveerd dienen te worden.

 

De DLK Pro TIS-Compact heeft een groot geheugen waarmee maar liefst 24.000 downloads per jaar kunnen vastgelegd kunnen worden.

 

De DLK Pro TIS-Compact is gelimiteerd tot het analyseren van maximaal 5 voertuigen en 10 chauffeurs. 

DLK Pro TIS-Compact

WEBSHOP.png

Eenvoudiger kan het niet! De DLK Pro TIS-Compact is dè oplossing om de Digitale (Smart) Tachograaf en de (nieuwe) bestuurderskaart uit te lezen en veilig naar een computer over te dragen. De DLK Pro TIS-Compact heeft meer mogelijkheden dan de DLK Pro Downloadkey, want naast het downloaden en opslaan van de data is het ook mogelijk om de data in te zien.

 

Let op! Met de DLK Pro TIS-Compact zijn maximaal 5 voertuigen en 10 chauffeurs inzichtelijk te maken.