A1 AUTOMOTIVE

Je partner op tachograaf en fleetmanagement

gebied

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner op tachograaf gebied?

Wil je een demonstratie van één van onze producten, diensten of software oplossingen?

Wil je een professionele opleiding laten verzorgen?

Neem dan meteen contact met ons op. Wij komen graag een keer bij je langs.

ONZE PARTNERS

A50 - Afslag Apeldoorn Noord

CONTACT
DIRECTE LINKS
ONDERSTEUNING
OVERIGE LINKS
rdw-logo.png

Copyright 2012 © A1Automotive B.V.  Voor al onze transacties gelden onze bij de K.v.K. te Den Haag gedeponeerde voorwaarden onder nr. 55268463.

DOWNLOADTERMINAL PRO

De Downloadterminal Pro van VDO maakt het mogelijk voor de chauffeurs om zonder toezicht zelf hun (nieuwe) bestuurderskaart uit te lezen. Ook is het mogelijk om een Downloadkey van VDO aan te sluiten op de Downloadterminal Pro, zodat ook de data van de (Smart) tachograaf uitgelezen wordt.

 

Ook biedt de Downloadterminal Pro tal van andere gebruiksvriendelijke functionaliteiten. Zo zien chauffeurs o.a. op het display van de Downloadterminal Pro na het downloaden van de bestuurderskaart in een oogopslag alle activiteiten van de chauffeur.

 

De Downloadterminal Pro kan aangesloten worden op het bedrijfsnetwerk, zodat de data van alle (nieuwe) bestuurderskaarten en (Smart) Tachografen, volledig geautomatiseerd opgeslagen wordt op de server.

 

Ook is het mogelijk om een koppeling te maken met TIS-Web, zodat de data van alle (nieuwe) bestuurderskaarten en (Smart) Tachografen, volledig geautomatiseerd geüpload wordt naar TIS-Web.

Ook de gegevens van rijbewijzen (met een RFID-Chip) kunnen middels de RFID-Reader aan de zijkant van de Downloadterminal Pro uitgelezen worden.

WEBSHOP.png