top of page

Astrata met DriverLinc, FleetVisor en OmniExpress

 

Stelt u zich eens voor dat u, van de ene op de andere dag, uw brandstofkosten, het aantal rijuren én uw administratietijd kon terugbrengen met 15%. En denk eens aan de gevolgen voor uw bedrijf als u het voertuiggebruik, de prestaties van uw chauffeurs

en de klanttevredenheid flink kon verbeteren.

 

Dit en meer is mogelijk – met Astrata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Astrata biedt met FleetVisor een unieke oplossing om de productiviteit in uw organisatie te verhogen.

Het internetgebaseerde FleetVisor toont u de prestatiegegevens van al uw voertuigen en chauffeurs in heldere cijfers en duidelijke diagrammen: alles wat u moet weten om verspilling te voorkomen en winst te maximaliseren. Het enige dat u daarvoor nodig hebt, is een pc met internetaansluiting. U hebt zelfs geen specifieke IT-kennis of training nodig – FleetVisor is zo eenvoudig te gebruiken dat u vanaf de eerste dag besparingen realiseert en de productiviteit verhoogt. FleetVisor omvat de meest uitgebreide verzameling services en rapportagetools die u in de transportsector zult aantreffen. Deze diensten hebben zich al uitgebreid bewezen op het gebied van kostenverlaging, efficiencyverhoging en allerhande vormen van operationele verbeteringen. Hierdoor is Astrata marktleider geworden en voorkeursleveranciervoor duizenden transportbedrijven overal ter wereld.

 

Ook u kunt hiervan nu profiteren.

 

 

 

Snel terugverdiend

Frost & Sullivan, een bekend onafhankelijk onderzoeksbureau, heeft bevestigd dat de oplossingen van Astrata zichzelf zeer snel

terugverdienen. Casestudies uit de praktijk tonen aan dat de kostenbesparingen en productiviteitsverbeteringen die u met Astrata realiseert al snel de oorspronkelijke investering overstijgen. De efficiency gaat namelijk omhoog dankzij onder andere geopti-maliseerde routes, automatisering van de planning en de administratie en verhoging van de productiviteit van uw chauffeurs.  Terwijl de kosten omlaag gaan door verbeterd onderhoud en vooral door minder brandstofverbruik.

 

 

FleetVisor past perfect – altijd

Mocht u bijvoorbeeld al een TMS planningssoftware, een salarisadministratiesysteem of andere backoffice-software gebruiken, dan kan Astrata FleetVisor hiermee eenvoudig integreren. Het resultaat: één enkele informatiebron voor al uw data. Heel belangrijk  daarbij is dat er verder niks verandert. Uw gegevens komen net als vroeger automatisch binnen, maar ze zijn nu ook beschikbaar in FleetVisor. En aangezien Astrata nauw samenwerkt met alle belangrijke leveranciers op het gebied van transportsoftware, bent u verzekerd van volledige compatibiliteit voor uw toekomstige oplossingen. Dus wanneer u vandaag FleetVisor gaat gebruiken, zal het ook de komende jaren perfect bij u blijven passen.

De nieuwe, intuïtieve DriverLinc

DriverLinc transformeert de activiteiten van de chauffeur op baanbrekende wijze en geeft een nieuwe generatie boordcomputers en fleetmanagement een gezicht. Het systeem is gemakkelijk en intuïtief in gebruik onderweg en combineert de expertise van een marktleider in fleetmanagementoplossingen met de kracht en mobiele toepassing van de beste boordcomputer die op dit moment beschikbaar is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DriverLinc is erop gericht uw chauffeurs te helpen verbeteren en sneller te reageren. In een split screen worden kaarten aan de linkerzijde weergegeven en grote pictogrammen/widgets aan de rechterzijde. Uw chauffeur hoeft slechts op het scherm te tikken en opdrachten en andere informatie worden weergegeven of voorgelezen. We hebben de nadruk gelegd op het verbeteren van de prestaties van de chauffeur, het voertuiggebruik, de brandstofefficiëntie en effectieve reistijden. Onze chauffeursuren software zorgt ervoor dat uw chauffeurs niet langer dan de wettelijk bepaalde maximumtijd onderweg zijn. Driver Coach transformeert ze tot experts op het gebied van brandstofefficiënte en veilige rijgewoontes. Workflow automatiseert alle communicatie van uw chauffeurs met de backoffice en deelt gedetailleerde opdrachten en andere belangrijke informatie. 

 

Dankzij de TomTom-module Truck Navigation, HD Trafficinformatie en gratis onbeperkte kaartupdates, weet u zeker dat uw chauffeur altijd de beste route naar de bestemming neemt. Hierdoor besteden uw chauffeurs meer tijd aan doen waar ze goed in zijn: vrachtwagens besturen. Belangrijk voor u als klant: Android-gebaseerde software en gespecialiseerde hardware zorgen voor snellere en frequentere software releases en een snel ontwikkelingsteam dat direct kan inspelen op marktontwikkelingen of vereisten van de klant. Waardoor u profiteert van snellere doorontwikkeling van de boordcomputer en effectiever wordt. DriverLinc wordt gekoppeld aan de huidige OmniExpress black-box en maakt verbinding met ons beproefd fleetmanagementsysteem FleetVisor.

Greep uit de mogelijkheden

OmniExpress

Met OmniExpress kunt u uw organisatie op alle niveaus positief beïnvloeden

Krijg volledige controle over uw wagenpark en bedrijfskosten: verhoog de efficiëntie van uw chauffeurs

 

 

Hoeveel tijd besteden uw chauffeurs aan wachten of ongeoorloofde pauzes? En hoeveel tijd en brandstof gaat verloren door het gebruik van minder optimale routes? Met OmniExpress gaat u al deze verspilling tegen en optimaliseert u de efficiëntie zodat u zoveel mogelijk uit uw bedrijf haalt.

 

Zo werkt het:

OmniExpress is gekoppeld aan de FMS/CAN-bus en tachograaf van het voertuig. Hierdoor weet hij de exacte locatie van het voertuig, de snelheid, hoe de remmen worden gebruikt en nog veel meer: alles wat u moet weten om de kosten te verminderen en de klantenservice te optimaliseren.

 

OmniExpress verzendt alle gegevens via een hogesnelheids-GPRS* naar een beveiligde webportaal. Hier kunt u in realtime zien hoe uw voertuig wordt gebruikt. In geval van verkeerd en/of verkwistend rijgedrag kunt u de chauffeurs helpen hun prestaties te verbeteren.

 

Deze en vele andere services zoals RTDS, Workflow en Image Capturing voegen extra waarde toe aan de boordcomputers van uw chauffeurs en het fleetmanagementwebportaal dat de backoffice gebruikt; zo kunt u veel kosten besparen, de klantenservice verbeteren en een beter resultaat behalen onder de streep!

bottom of page