top of page

Code 95 digitale tachograaf training via e-learning

Deze unieke e-learning training neemt de chauffeur mee in de wereld van de digitale Tachograaf en is de enige praktijkgerichte e-learning die ook nog meetelt voor 7 van de 35 uur verplichte nascholing per 5 jaar. Hij is zo samengesteld dat de chauffeur na het volgen van deze training precies weet hoe je je tachograaf moet bedienen en/of instellen om te voldoen aan de regels én je zo optimaal mogelijk gebruik maakt van de rij en rusttijden.

Het cursusprogramma bestaat uit een combinatie van 4 uur e-learning op bijvoorbeeld je telefoon of tablet en slechts 3 uur klassikale training waarbij de stof uit de e-learning door middel van demonstratie koffers direct in de praktijk kan worden gebracht. De klassikale training doe je altijd precies 10 dagen na de start van je e-learning en mag je naar wens in de avond of op zaterdagochtend of middag volgen.

 

Doel:

De theorie kan de chauffeur dus thuis volgen en tijdens het praktijk gedeelte op locatie wordt er in de training gewerkt met demokoffers met een werkende (echte) tachograaf, waarmee dus echt de tachograaf bedient wordt. De chauffeurs gaan werken met een bestuurderskaart en zij leren om de digitale tachograaf juist te bedienen en de bestuurderskaart te gebruiken. Zo worden onbewust begane overtredingen voorkomen.

Doelgroep:

Chauffeurs die (gaan) werken met voertuigen die voorzien zijn van een digitale tachograaf, planners.

 

Inhoud:
•Wetgeving
•Bediening digitale tachograaf
•Verplichtingen voor de chauffeur
•Belang voor chauffeur en ondernemer
•Rijden met analoge en digitale tachograaf
•Controlebeambten en controles
•Rij- en rusttijden

 

Cursusduur:

1 dag (4 uur thuis via e-learning en 3 uur op locatie de praktijk

 

Resultaat:

Cursist ontvangt na deelname van de e-learning een certificaat.

 

Cursuslocatie:

Onze locatie Apeldoorn is geschikt voor minimaal 12 en maximaal 16 cursisten. Het praktijk gedeelte kan ook bij u op locatie verzorgd worden met een maximum van 16 personen 

Klik op onderstaande link om ons een e-mail te sturen.

 

Voordelen

Nascholing Code 95

Telt mee voor 7 punten

 4 uur thuis volgen en

 3 uur op locatie

Zeer ervaren docenten

Gecertificeerde opleidingen

Opleidingen in heel Nederland

Prijs

€ 100,00 per chauffeur

De prijs is excl. aan- en afmeld-kosten CCV, lunch en BTW

 

 

 

bottom of page