A1 AUTOMOTIVE

Je partner op tachograaf en fleetmanagement

gebied

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner op tachograaf gebied?

Wil je een demonstratie van één van onze producten, diensten of software oplossingen?

Wil je een professionele opleiding laten verzorgen?

Neem dan meteen contact met ons op. Wij komen graag een keer bij je langs.

ONZE PARTNERS

A50 - Afslag Apeldoorn Noord

CONTACT
DIRECTE LINKS
ONDERSTEUNING
OVERIGE LINKS
rdw-logo.png

Copyright 2012 © A1Automotive B.V.  Voor al onze transacties gelden onze bij de K.v.K. te Den Haag gedeponeerde voorwaarden onder nr. 55268463.

DLK PRO DOWNLOADKEY

Met een Downloadkey van VDO (met touchscreen display) weet je zeker dat je ook de nieuwe smart tachograaf en de nieuwe bestuurderskaart uit kunt lezen.

 

Met de software die reeds geïnstalleerd is op de Downloadkey archiveer je zeer gemakkelijk de gegevens van de Digitale (smart) tachograaf en de (nieuwe) bestuurderskaart.

De Downloadkey is uitgerust touchscreen kleurendisplay. Dat maakt de bediening van de Downloadkey van VDO kinderspel. Bovendien is directe data-analyse op de Key mogelijk. Zo zijn downloads direct te controleren door middel van een gemakkelijk te begrijpen menu (beschikbaar in 29 talen).

 

Alle gemaakte downloads krijgen een tijdstempel, waarna de timerfunctie je herinnert wanneer er opnieuw downloads gemaakt en gearchiveerd dienen te worden.

 

De downloadkey heeft een groot geheugen waarmee maar liefst 24.000 downloads per jaar kunnen vastgelegd kunnen worden.

 

De DLK Pro Downloadkey is uitstekend te combineren met de web-based software genaamd TIS-Web. Met TIS-Web is archiveren, visualiseren en printen van rij-, werk- en rusttijden zeer eenvoudig. Het is zelfs mogelijk om wekelijks en/of maandelijks alle belangrijke rapportages bij meerdere personen automatisch in de mailbox te laten verschijnen.

 

Met de DLK Pro Downloadkey in combinatie met TIS-Web kunnen wagenpark-beheerders en vlootmanagers met gemak aan hun wettelijke verplichting voldoen. 

DLK Pro Downloadkey

WEBSHOP.png

Eenvoudiger kan het niet! De DLK Pro Downloadkey is dè oplossing om de Digitale (Smart) Tachograaf en de (nieuwe) bestuurderskaart uit te lezen en veilig naar een computer over te dragen.

 

Let op! Zonder TIS-Web is de data niet in te zien.