top of page

Check Check dubbel Check

Midden maart stonden wij op de beurs Transport Compleet in Hardenberg. Daar waren wij te gast op de stand van onze partner in business Continental VDO. Mooie combinatie van banden en tachograaf oplossingen. Banden hebben aantrekkingskracht, zeker die stoere vrachtwagen banden, mooi gepresenteerd met een film van de vrachtwagenrally in Parijs-Dakar. Dat vinden de bezoekers mooi. Banden zijn tastbaar en iedere bezoeker weet dat je goede banden nodig hebt. Hoe anders is dat met de tachograaf. Deze wordt ervaren als lastig en beperkend. Dat is jammer, want ook de tachograaf en zeker de data uit de tachograaf en de bestuurderskaarten zijn waardevol voor iedere transportondernemer.

Deelnemen aan een beurs is altijd leuk en afwisselend voor iedereen van je onderneming. Het dwingt je om na te denken over je manier van profilering, je boodschap en hoe breng ik deze over op de bezoekers. Kort en krachtig. Het liefst wil je aantrekkingskracht om zoveel mogelijk bezoekers op je stand te verwelkomen. Daarbij hebben wij de social media nadrukkelijk ingezet om iedereen te informeren dat we aanwezig waren.

Maar dat is niet genoeg. Je wilt iets extra's bieden. Besloten om voor iedereen een gratis check te doen van de chauffeurskaart en met vouchers dit voor een aantal belangstellenden nog uitgebreider voor het gehele bedrijf te analyseren.

Uit de eerste check op de stand blijkt maar al te vaak uit de data dat er forse risico's worden genomen op basis van het Arbeidstijdenbesluit vervoer. Overtredingen zijn meer regel dan uitzondering. En daar wordt niet raar van opgekeken. Totdat de inspectie vraagt bij controle om data aan te leveren. (Check) Dan schrikt men wakker en wordt de transportondernemer met de neus op de feiten gedrukt. Met een forse sanctie als gevolg. En ook dan zullen de zaken alsnog goed geregeld moeten worden. Laat u dus niet verrassen en doe de VDO TachoDataCheck. (DubbelCheck) Alleen voldoen aan de downloadplicht is niet genoeg, weten waar uw risico's zitten is noodzakelijk. En als de data er toch is dan levert dit zeer waardevolle informatie op om uw onderneming mee te sturen.

Dus kom op en doe de TachDataCheck. Ik zou zeggen Check Check Dubbelcheck. U wordt hier altijd beter van!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page