top of page

VDO DriveTime

 

Haal meer uit uw VDO DLD Wide Range!

 

Steeds meer Europese fleetowners van zware commer¬ciële voertuigen, vertrouwen op het uitlezen van de wettelijke tachograafdata door de lucht via de DLD van VDO. De DLD WR stelt hun in staat om de wettelijk ver¬plichte tachograafdata van zowel chauffeurskaarten als het massageheugen van de digitale tachograaf (DTCO), automatisch via de lucht uit te lezen en te archiveren. Vanaf nu is het mogelijk om extra slapende functies In de DLD WR wakker te maken, zodat de investering nog meer waarde krijgt. Door deze extra functies beschikt men dan tevens over een real-time tracking & tracing en een kompleet management tool verzorgd door VDO DriveTime.


De fleetowners zijn door dit ene systeem in staat om, geheel automatisch, de wettelijke DTCO data via de lucht uit te lezen. Tevens beschikt men hierdoor over eerste klas management informatie, inclusief tracking & tracing, rapportage en inzicht in overtredingen en bewegingen van het voertuig en van de chauffeur.

 

VDO DriveTime is een effectief fleet management systeem die, op een eenvoudige wijze, real-time inzicht geeft in de wettelijke rij- en rusttijden van de chauffeur. Deze informatie, aangevuld met tracking & tracing, diverse rapportages en het terugkijken van gereden routes, draagt zorg voor betere inzetbaarheid van zowel chauffeur als voertuig. De hosting faciliteiten van de MiX DriveTime webservers, geven u de zekerheid van een snelle verwerking en een veilige data opslag.


VDO DriveTime is een krachtige website interface waardoor de fleetowners via het internet hun voertuigen kunnen volgen en allerhande management tools ter beschikking hebben. VDO DriveTime maakt gebruik van de allerlaatste Microsoft Silverlight technologie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volgends de Europese wetgeving bent u verplicht de digitale tachograafdata perodiek uit te lezen en veilig te stellen. Zowel de tachograaf- als de chauffeursdata moeten binnen de wettelijk vastgestelde termijnen worden gedownload. Als dit manueel moet gebeuren, kost dit niet alleen tijd, maar ook het in de gaten houden door wie en wanneer welk voertuig en welke bestuurderskaart uitgelezen moet worden kost u veel kopzorgen.


Met de nieuwe generatie VDO DTCO, gecombineerd met de VDO DLD Wide Range, heeft u nu de mogelijkheid om automatisch te downloaden en te archiveren volgens de wettelijke vastgestelde termijnen. Dit bespaart u veel tijd, geld en moeite.

 

 

 

bottom of page