ONLINE SUPPORT

Om u te ondersteunen hoeven we niet altijd bij u op locatie te zijn, maar kunnen vaak op afstand uw server of pc overnemen. Dit bespaart u in ieder geval de reiskosten. Uiteraard rekenen wij kosten voor deze ondersteuning, maar daar krijgt u dan ook wat voor terug.

De kosten voor een inkijksessie van een half uur bedragen:

 

€ 47,50

 

Met het akkoord gaan met de inkijksessie accepteer je dat wij de benodigde tijd aan u mogen factureren. Al onze inkijksessies worden opgenomen voor uw- en onze veiligheid. Opnames kunnen worden gebruikt voor interne trainingsdoeleinden en zullen alleen intern gebruikt worden en niet gedeeld worden met derden. Op verzoek kan de opgenomen sessie met u gedeeld worden.

Vul onderstaand formulier volledig in. Wij zullen u daarna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor de online support.

Overeenkomstig inzake de verwerking van gegevens (hierna te noemen Verwerkersovereenkomst) voor het verlenen van online support conform GDPR 2016/679.

A1 AUTOMOTIVE

Je partner op tachograaf en fleetmanagement

gebied

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner op tachograaf gebied?

Wil je een demonstratie van één van onze producten, diensten of software oplossingen?

Wil je een professionele opleiding laten verzorgen?

Neem dan meteen contact met ons op. Wij komen graag een keer bij je langs.

ONZE PARTNERS

A50 - Afslag Apeldoorn Noord

CONTACT
DIRECTE LINKS
ONDERSTEUNING
OVERIGE LINKS
rdw-logo.png

Copyright 2012 © A1Automotive B.V.  Voor al onze transacties gelden onze bij de K.v.K. te Den Haag gedeponeerde voorwaarden onder nr. 55268463.