top of page
Smart downloadkey.jpeg

DLK SMART DOWNLOADKEY

dtco4_0ready_logo.png

Met een DLK Smart Downloadkey van VDO (met touchscreen display) weet je zeker dat je ook de nieuwe Smart Tachograaf en de nieuwe bestuurderskaart uit kunt lezen.

 

Met de software die reeds geïnstalleerd is op de DLK Pro S Downloadkey archiveer je zeer gemakkelijk de gegevens van de digitale (slimme) tachograaf en de (nieuwe) bestuurderskaart.

De DLK Smart Downloadkey is uitgerust touchscreen kleurendisplay. Dat maakt de bediening van de DLK Smart Downloadkey van VDO kinderspel. Bovendien is directe data-analyse op de Key mogelijk. Zo zijn downloads direct te controleren en data te evalueren door middel van een gemakkelijk te begrijpen menu (beschikbaar in 29 talen).

 

Alle gemaakte downloads krijgen een tijdstempel, waarna de timerfunctie je herinnert wanneer er opnieuw downloads gemaakt en gearchiveerd dienen te worden.

 

De DLK Smart Downloadkey heeft een groot geheugen waarmee maar liefst 24.000 downloads per jaar kunnen vastgelegd kunnen worden.

Met de DLK Smart Downloadkey in combinatie met TIS-Web 5.0 kunnen wagenpark-beheerders en vlootmanagers met gemak aan hun wettelijke verplichting voldoen. 

DLK Smart Downloadkey

Smart downloadkey.jpeg
WEBSHOP.png

Eenvoudiger kan het niet! De Smart Downloadkey is dè oplossing om de Digitale (Smart) Tachograaf en de (nieuwe) bestuurderskaart uit te lezen en veilig naar een computer over te dragen.

 

Let op! Zonder TIS-Web is de data niet in te zien.

dtco4_0ready_logo.png
bottom of page