top of page

DLK PRO S DOWNLOADKEY

dtco4_0ready_logo.png

Met een DLK Pro S Downloadkey van VDO (met touchscreen display) weet je zeker dat je ook de nieuwe Smart Tachograaf en de nieuwe bestuurderskaart uit kunt lezen.

 

Met de software die reeds geïnstalleerd is op de DLK Pro S Downloadkey archiveer je zeer gemakkelijk de gegevens van de digitale (slimme) tachograaf en de (nieuwe) bestuurderskaart.

De DLK Pro S Downloadkey is uitgerust touchscreen kleurendisplay. Dat maakt de bediening van de DLK Pro S Downloadkey van VDO kinderspel. Bovendien is directe data-analyse op de Key mogelijk. Zo zijn downloads direct te controleren en data te evalueren door middel van een gemakkelijk te begrijpen menu (beschikbaar in 29 talen).

 

Alle gemaakte downloads krijgen een tijdstempel, waarna de timerfunctie je herinnert wanneer er opnieuw downloads gemaakt en gearchiveerd dienen te worden.

 

De DLK Pro S Downloadkey heeft een groot geheugen waarmee maar liefst 24.000 downloads per jaar kunnen vastgelegd kunnen worden.

 

De verschillende versies van de DLK Pro S Downloadkey zijn uitstekend te combineren met de web-based software genaamd TIS-Web. Met TIS-Web 5.0 is archiveren, visualiseren en printen van rij-, werk- en rusttijden zeer eenvoudig. Het is zelfs mogelijk om wekelijks en/of maandelijks alle belangrijke rapportages bij meerdere personen automatisch in de mailbox te laten verschijnen en er is in één oogopslag zichtbaar waar de verbeterpunten liggen.

 

Met de DLK Pro S Downloadkey in combinatie met TIS-Web 5.0 kunnen wagenpark-beheerders en vlootmanagers met gemak aan hun wettelijke verplichting voldoen. 

DLK Pro S Downloadkey

WEBSHOP.png

Eenvoudiger kan het niet! De DLK Pro Downloadkey is dè oplossing om de Digitale (Smart) Tachograaf en de (nieuwe) bestuurderskaart uit te lezen en veilig naar een computer over te dragen.

 

Let op! Zonder TIS-Web is de data niet in te zien.

dtco4_0ready_logo.png
bottom of page