top of page

UITLEESAPPARATUUR

Met een Downloadkey van VDO (met touchscreen display) weet je zeker dat je ook de nieuwe Smart Tachograaf en de nieuwe bestuurderskaart uit kunt lezen.

 

Met de software die reeds geïnstalleerd is op de Downloadkey archiveer je zeer gemakkelijk de gegevens van de digitale (slimme) tachograaf en de (nieuwe) bestuurderskaart.

De Downloadkey is uitgerust touchscreen kleurendisplay. Dat maakt de bediening van de Downloadkey van VDO kinderspel. Bovendien is directe data-analyse op de Key mogelijk. Zo zijn downloads direct te controleren en data te evalueren door middel van een gemakkelijk te begrijpen menu (beschikbaar in 29 talen).

 

Alle gemaakte downloads krijgen een tijdstempel, waarna de timerfunctie je herinnert wanneer er opnieuw downloads gemaakt en gearchiveerd dienen te worden.

 

De downloadkey heeft een groot geheugen waarmee maar liefst 24.000 downloads per jaar kunnen vastgelegd kunnen worden.

 

De verschillende versies van de Downloadkey zijn uitstekend te combineren met de web-based software genaamd TIS-Web. Met TIS-Web 5.0 is archiveren, visualiseren en printen van rij-, werk- en rusttijden zeer eenvoudig. Het is zelfs mogelijk om wekelijks en/of maandelijks alle belangrijke rapportages bij meerdere personen automatisch in de mailbox te laten verschijnen en er is in één oogopslag zichtbaar waar de verbeterpunten liggen.

 

Met de Downloadkey in combinatie met TIS-Web 5.0 kunnen wagenpark-beheerders en vlootmanagers met gemak aan hun wettelijke verplichting voldoen. 

DLK Pro S

WEBSHOP.png

Eenvoudiger kan het niet! De DLK Pro Downloadkey is dè oplossing om de Digitale (Smart) Tachograaf en de (nieuwe) bestuurderskaart uit te lezen en veilig naar een computer over te dragen.

 

Let op! Zonder TIS-Web is de data niet in te zien.

DLK Pro S TIS-Compact

WEBSHOP.png

Eenvoudiger kan het niet! De DLK Pro TIS-Compact is dè oplossing om de Digitale (Smart) Tachograaf en de (nieuwe) bestuurderskaart uit te lezen en veilig naar een computer over te dragen. De DLK Pro TIS-Compact heeft meer mogelijkheden dan de DLK Pro Downloadkey, want naast het downloaden en opslaan van de data is het ook mogelijk om de data in te zien.

 

Let op! Met de DLK Pro TIS-Compact zijn maximaal 5 voertuigen en 10 chauffeurs inzichtelijk te maken.

VDO SmartTerminal

De VDO SmartTerminal maakt het mogelijk voor de chauffeurs om zonder toezicht zelf hun (nieuwe) bestuurderskaart uit te lezen. Ook is het mogelijk om de DLK Pro S downloadkey van VDO aan te sluiten op de VDO SmartTerminal, zodat ook de data van de (slimme) tachograaf uitgelezen wordt.

 

Ook biedt de VDO SmartTerminal tal van andere gebruiksvriendelijke functionaliteiten. Zo zien chauffeurs o.a. op het display na het downloaden van de bestuurderskaart in een oogopslag alle resterende rij- en rusttijden.

 

De VDO SmartTerminal kan aangesloten worden op het bedrijfsnetwerk, zodat de data van alle (nieuwe) bestuurderskaarten en (slimme) tachografen, volledig geautomatiseerd opgeslagen wordt op de server.

 

Ook is het mogelijk om een koppeling te maken met TIS-Web 5.0, zodat de data van alle (nieuwe) bestuurderskaarten en (slimme) tachografen, volledig geautomatiseerd geüpload wordt naar TIS-Web 5.0.

VDO SmartTerminal.png
WEBSHOP.png
bottom of page