top of page

WORKSHOPTAB 4.0

Met de nieuwe WorkshopTab 4.0

ben je klaar voor de komst van de smart tacho

Met de Workshop Tab 4.0 haalt u een gebruiksvriendelijke alles-in-één tachograaf oplossing in huis. U krijgt een robuuste werkplaatsoplossing in handen die tegen een stootje kan en tevens spatwaterdicht is. De eenvoudige interface, hulpschermen, kalibratie wizard, geïntegreerde manipulatiechecks en draadloos verzendbare testrapportages kunnen uw processen verkorten met 30%.


Online – Alle informatie aan boord!

Met de directe toegang tot het internet beschikt u over alle relevante online informatie die benodigd is, waaronder tachograaf inbouwinstructies, tachograaf vervangingslijsten en de meest recente parameters voor universele tachografen.

Foutloos door het kalibratieproces heen

Met één druk op de knop wordt u veilig en stap voor stap door het gehele kalibratie-proces geleid. Zo wordt geen enkele stap overgeslagen en bent u verzekerd van een succesvolle ijking.

dtco4_0ready_logo.png

Het handzame apparaat heeft een moderne, met stootvast rubber beklede behuizing en heeft een interne accu, waardoor elke tachograaf zonder externe spanningsbron kan worden geijkt.

 

De bediening van de Workshop Tab is eenvoudig en snel (gemiddeld 15 tot 20 minuten sneller dan de oude generatie testcomputers) door een combinatie van vaste functietoetsen en een doordachte menustructuur. De Workshop Tab herkent welke tachograaf er aangesloten is en geeft dan ook alleen de mogelijkheden van deze tachograaf weer.

 

De standaard Workshop Tab is geschikt voor alle types digitale VDO tachografen. Optioneel zijn voor de VDO MTCO 1324, Stoneridge SE 5000 en 2400 (analoog) en de VDO 1314,1318,1319 analoge tachografen aparte adapters te verkrijgen om ook deze tachografen te kunnen ijken.

Foutloos door de tachograaf ijking heen

Met één druk op de knop wordt u stap voor stap veilig door het hele kalibratieproces. Zo wordt geen enkele stap overgeslagen en bent u verzekerd van een succesvolle ijking.

Met de Workshop Tab in combinatie met de remmenbank interface kunnen zowel analoge- als digitale tachografen met een meetbaan op een remmentest-/ rollenbank worden gekalibreerd. De communicatie tussen de Workshop Tab en de remmentest-/ rollenbank interface vindt draadloos  plaats  (d.m.v. Bluetooth). Hierdoor kunnen zich geen gevaarlijke situaties door losliggende kabels voordoen  en kabelbreuken horen tot het verleden.

Om de Workshop Tab geschikt te maken voor de remmentest-/ rollenbank dient de Workshop Tab uitgebreid te worden met de Stationaire Set. Deze set is geschikt voor alle bekende merken remmentest- rollenbanken.

Met introductie van de nieuwe Workshop Tab wordt een nieuw Service Diagnose Systeem geïntroduceerd voor de tachograaf. Bij de ontwikkeling stond werkplaats efficiency en connectiviteit voorop, maar vooral

ook de gebruikersvriendelijkheid voor de tachograafmonteur.

 

De nieuwe Workshop Tab is het instrument voor de volgende doeleinden:

  • Installatie en programmeren van de DTCO®

  • Kalibratie en controle op manipulatie van de tachograaf

  • Rapportage, archivering en printen van kalibratie rapporten en deurstijlstickers

  • Instellen van tachograaf parameters

Voor gebruiksgemak en up-to-date informatie is de Workshop Tab draadloos te verbinden met Wifi, Bluetooth en optioneel GSM. Door middel van Bluetooth® wordt de Workshop Tab gekoppeld aan de VDO DTCO tachograaf via een speciale Bluetooth® WorkshopLink, voor Stoneridge tachografen en VDO MTCO 1324 tachografen wordt optioneel een adapter geleverd. Ook wordt Bluetooth® gebruikt om via een extra module de roller-bank te koppelen, dit zelfde geldt voor een nieuwe optische sensor voor de 20 meter baan.

Opties en accessoires

Specificaties

bottom of page