VDO SMARTTERMINAL

De SmartTerminal van VDO maakt het mogelijk voor de chauffeurs om zonder toezicht zelf hun generatie 1 en 2 bestuurderskaarten uit te lezen. Ook is het mogelijk om een Downloadkey van VDO aan te sluiten op de SmartTerminal, zodat ook de data van de (slimme) tachograaf uitgelezen kan worden.

 

Ook biedt de SmartTerminal tal van andere gebruiksvriendelijke functionaliteiten. Zo zien chauffeurs o.a. op het display van de SmartTerminal na het downloaden van de bestuurderskaart in een oogopslag alle activiteiten van de chauffeur.

 

De SmartTerminal kan aangesloten worden op het bedrijfsnetwerk, zodat de data van alle (generatie 1 en 2) bestuurderskaarten en (slimme) tachografen, volledig geautomatiseerd opgeslagen kan worden op de server.

 

Ook is het mogelijk om een koppeling te maken met TIS-Web 5.0, zodat de data van alle (generatie 1 en 2) bestuurderskaarten en (slimme) Tachografen, volledig geautomatiseerd geüpload wordt naar TIS-Web 5.0, waarna de data zeer eenvoudig te analyseren is.

WEBSHOP.png

A1 AUTOMOTIVE

Je partner op tachograaf en fleetmanagement

gebied

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner op tachograaf gebied?

Wil je een demonstratie van één van onze producten, diensten of software oplossingen?

Wil je een professionele opleiding laten verzorgen?

Neem dan meteen contact met ons op. Wij komen graag een keer bij je langs.

ONZE PARTNERS

A50 - Afslag Apeldoorn Noord

CONTACT
DIRECTE LINKS
ONDERSTEUNING
OVERIGE LINKS
rdw-logo.png

Copyright 2012 © A1Automotive B.V.  Voor al onze transacties gelden onze bij de K.v.K. te Den Haag gedeponeerde voorwaarden onder nr. 55268463.