WEBSHOP

VDO SmartTerminal - Smart Tacho Ready

Art.nr. 2910002168600
€949.00
Op voorraad
1
Productgegevens

De SmartTerminal van VDO is de nieuwste generatie stationaire downloadtool die het mogelijk maakt voor chauffeurs om zonder toezicht zelf hun bestuurderskaart uit te lezen. Zowel de eerste- en de tweede generatie bestuurderskaarten kunnen met de SmartTerminal van VDO uitgelezen worden. Ook de digitale tachograaf bestanden en slimme digitale tachograaf bestanden kunnen middels een Downloadkey Pro S ook via de SmartTerminal gearchiveerd worden.

Dankzij het interne geheugen van 32GB, heeft de VDO SmartTerminal bijna onbeperkte capaciteit voor het opslaan van de bestanden.

Ook biedt de SmartTerminal van VDO tal van andere gebruiksvriendelijke functionaliteiten. Zo zien chauffeurs o.a. op het display van de Downloadterminal Pro na het downloaden van de bestuurderskaart in een oogopslag alle activiteiten van de chauffeur.

De SmartTerminal van VDO kan aangesloten worden op het bedrijfsnetwerk, zodat de data van de bestuurderskaarten en (Slimme) Tachografen, volledig geautomatiseerd opgeslagen wordt op de server.

Ook is het mogelijk om een koppeling te maken met TIS-Web, zodat de data van alle bestuurderskaarten en (Slimme) Tachografen, volledig geautomatiseerd geüpload wordt naar TIS-Web.Systeem vereisten:

  • Windows® 10, Windows® 8 or Windows® 7, with the latest service pack
  • Windows® Server 2019, 2016, 2012
  • 1 free USB port or network connection
  • Processor: min. 1.5 GHz
  • Free hard drive space of approximately 1 GB
  • 2 GB RAM memory
Bewaar dit product voor later

A1 AUTOMOTIVE

Je partner op tachograaf en fleetmanagement

gebied

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner op tachograaf gebied?

Wil je een demonstratie van één van onze producten, diensten of software oplossingen?

Wil je een professionele opleiding laten verzorgen?

Neem dan meteen contact met ons op. Wij komen graag een keer bij je langs.

ONZE PARTNERS

A50 - Afslag Apeldoorn Noord

CONTACT
DIRECTE LINKS
ONDERSTEUNING
OVERIGE LINKS
rdw-logo.png

Copyright 2012 © A1Automotive B.V.  Voor al onze transacties gelden onze bij de K.v.K. te Den Haag gedeponeerde voorwaarden onder nr. 55268463.