DLK PRO S TIS-COMPACT

Met de DLK Pro S TIS-Compact van VDO (met touchscreen display) weet je zeker dat je ook de nieuwe slimme tachograaf en de (generatie 1 en 2) bestuurderskaarten uit kunt lezen.

 

Met de software die reeds geïnstalleerd is op de DLK Pro S TIS-Compact archiveer je zeer gemakkelijk de gegevens van de Digitale (slimme) tachograaf en de (generatie 1 en 2) bestuurderskaarten.

De DLK Pro S TIS-Compact is uitgerust touchscreen kleurendisplay. Dat maakt de bediening van de DLK Pro S TIS-Compact van VDO kinderspel. Bovendien is directe data-analyse op de Key mogelijk. Zo zijn downloads direct te controleren en data te evalueren door middel van een gemakkelijk te begrijpen menu (beschikbaar in 29 talen).

 

Alle gemaakte downloads krijgen een tijdstempel, waarna de timer-functie je herinnert wanneer er opnieuw downloads gemaakt en gearchiveerd dienen te worden.

 

De DLK Pro S TIS-Compact heeft een groot geheugen waarmee maar liefst 24.000 downloads per jaar kunnen vastgelegd kunnen worden.

 

LET OP! De DLK Pro S TIS-Compact is gelimiteerd tot het analyseren van maximaal 5 voertuigen en 10 chauffeurs. 

DLK Pro S TIS-Compact

WEBSHOP.png

A1 AUTOMOTIVE

Je partner op tachograaf en fleetmanagement

gebied

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner op tachograaf gebied?

Wil je een demonstratie van één van onze producten, diensten of software oplossingen?

Wil je een professionele opleiding laten verzorgen?

Neem dan meteen contact met ons op. Wij komen graag een keer bij je langs.

ONZE PARTNERS

A50 - Afslag Apeldoorn Noord

CONTACT
DIRECTE LINKS
ONDERSTEUNING
OVERIGE LINKS
rdw-logo.png

Copyright 2012 © A1Automotive B.V.  Voor al onze transacties gelden onze bij de K.v.K. te Den Haag gedeponeerde voorwaarden onder nr. 55268463.