Door VDO erkende werkplaatstrainingen

Digitale Tachograaf DTCO (RDW-erkend)

Tijdens de Cursus Digitale Tachograaf DTCO leren werkplaatsmedewerkers alles omtrent de werking van de digitale tachograaf en wat er komt kijken bij het ijken en verzegelen.

Tachograaf Basis MTCO (RDW erkend)

De training Tachograaf Basis MTCO is bedoeld voor werkplaats-personeel. Deelnemers aan de cursus worden opgeleid in het ijken en verzegelen van analoge tachografen.

Update Training Digitale Tachograaf

De Update Training Digitale Tachograaf heeft als doel werkplaatspersoneel van actuele kennis en vaardigheden te voorzien omtrent de bediening en het gebruik van de digitale tachograaf.

Overige opleidingen

Opfristraining digitale tachograaf

In plus minus 2 uur wordt uw werkplaatsmonteur (m.b.t. de digitale tachograaf) opgefrist en komt alles te weten over o.a.: bedienen tachograaf, manuele invoer, boot- treinfuntie, out of scope, minutenregel, VDO Counter, Arbeidstijdenbesluit vervoer (rij- rusttijden, arbeidstijden)

Manuele (handmatige) invoer training 

Per 2 maart 2015 (vervallen Patronaal Attest) moet een chauffeur alle activiteiten welke hij heeft uitgevoerd terwijl hij zijn bestuurderspas niet heeft gebruikt, manueel (handmatig) toevoegen op zijn bestuurderspas. Met deze training leert de chauffeur hoe dit op de juiste manier moet doen.

Inschrijven opleiding (u ontvangt na uw inschrijving een passende aanbieding)

U ontvangt zo spoedig mogelijk ons voorstel.