top of page

Gaan als de brandweer!

Met enige regelmaat kom je bij je relaties vreemde onverwachte of verrassende voertuigen tegen. Op een zonnige vrijdagmiddag rijdt er ineens een brandweer ladderwagen voor. Dan kijk je toch even vreemd op. Is er brand. Gelukkig niet. Een slimme ondernemer heeft deze ladderwagen aangeschaft als hoogwerker. Door de reikwijdte kan hij op plaatsen komen die reguliere ladderwagens niet kunnen bereiken. 15 jaar oud maar zo goed als nieuw en een koopje. En je hebt altijd de aandacht! Onverwachtse momenten die je niet gauw vergeet. De bewuste ondernemer plaatst en onderhoud schoorstenen en kachels. Dat vinden wij nou mooi, een niet alledaagse oplossing. Innovatief, onconventioneel maar wel doeltreffend.

Vol trots toont de eigenaar de mogelijkheden en de reikwijdte. Mooi man.

Met A1 Automotive B.V. vieren wij dit jaar ons 5 jarig bestaan. Een eerste lustrum dat zeker niet ongemerkt voorbij is gegaan. Vijf jaar aan de weg getimmerd als echte specialist in tachografie en fleetmanagement. En we gaan nog steeds als de brandweer. De groei zit er goed in. Uitbreiding van het team specialisten gaat gestaag verder. Maar dit alles hebben wij natuurlijk voornamelijk te danken aan onze klanten. Zij ondervinden in de samenwerking met een echte specialist, als Continental VDO partner, met kennis van wetgeving een partij die altijd bereikbaar is om mee te denken, op te lossen of de ontbrekende schakel te leveren. Al moeten we ervoor met de brandweer wagen komen 😊.

U heeft een uitdaging met uw tachograaf (data) dan komen wij als de brandweer naar u toe om een passende oplossing te bieden. Wij zijn er voor u. Bel ons als u onze ondersteuning kunt gebruiken. Letterlijk blussen we geen brandjes maar figuurlijk natuurlijk wel. Wij zien uit naar ons tweede lustrum en zullen onvermoeid blijven werken aan passende (soms onconventionele) oplossingen.

Graag tot dan.

Team A1.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page